Donar suport

“Inspira Arrels” treballa perquè la cultura sigui el mitjà que faciliti la inclusió, l’acompanyament i la transformació social, eliminant els obstacles perquè les persones en situació de vulnerabilitat hi puguin accedir. Vol una societat més inclusiva, diversa, participativa i justa en benefici de tota la ciutadania. Considera que la cultura és un dret, dignifica la persona i normalitza la seva inclusió plena a la societat. Creu en el poder transformador de la cultura com a motor de canvi social i individual.

Si esteu alineats amb la missió d’Inspira Arrels, contacteu amb nosaltres per tenir més informació del nostre programa de patrocini i donacions.

Contacta amb nosaltres

5 + 11 =

Programes

Festa Cultural d'època

Tornem al passat des del Santuari de la Salut amb una programació de música, arts escèniques i activitats culturals, lúdiques i educatives.

Ral·li Solidari de Cotxes d'Epoca Inspira Sabadell-Salut

Recuperem el Rally Aplec de la Salut! L’esdeveniment més celebrat i prestigiós de l’aplec de la dècada dels 70.

Cicle Drets

Gitanos, refugiats, persones diverses,... els dediquem un cicle de programacions artístiques en diferents equipaments de la ciutat per reconèixer els drets que tenim.

Fem barri, fem comunitat, fem cultura

Festa de les tres cultures, tallers de danses del món i folk i altres activitats artístiques als Centre Cívics de Sabadell.

Educa Cultura

Les programacions artístiques als centres educatius estaran orientades a desenvolupar l’esperit crític per generar canvis, posant a reflexió temes com el bulling i la diversitat cultural, treballant valors i despertant la consciència social.

Calma

Volem portar “la calma” a les persones, en especial a nenes i nens amb dificultats en l’aprenentatge i en risc d’exclusió social.