La teva proposta

“Inspira Arrels” creu en el poder transformador de la cultura com a motor de canvi social i individual.

Si treballes en disciplines artístiques diverses: música, dansa, arts visuals, artesania o ets una corporació amb vocació de protegir i difondre la cultura, que faciliti la inclusió i la transformació social, contacta amb nosaltres. Estarem encantats de conèixer el teu projecte.

Contacta amb nosaltres

13 + 8 =

Programes

Festa Cultural d'època

Tornem al passat des del Santuari de la Salut amb una programació de música, arts escèniques i activitats culturals, lúdiques i educatives.

Cicle Drets

Gitanos, refugiats, persones diverses,... els dediquem un cicle de programacions artístiques en diferents equipaments de la ciutat per reconèixer els drets que tenim.

Fem barri, fem comunitat, fem cultura

Festa de les tres cultures, tallers de danses del món i folk i altres activitats artístiques als Centre Cívics de Sabadell.

Educa Cultura

Les programacions artístiques als centres educatius estaran orientades a desenvolupar l’esperit crític per generar canvis, posant a reflexió temes com el bulling i la diversitat cultural, treballant valors i despertant la consciència social.

Calma

Volem portar “la calma” a les persones, en especial a nenes i nens amb dificultats en l’aprenentatge i en risc d’exclusió social.