Cicle drets

 

La línia de treball CICLE DRETS consisteix en programacions artístiques regulars a diferents equipaments culturals de la ciutat de Sabadell. El cicle DRETS està focalitzat a recordar aquells drets humans que encara avui en dia mereixen no caure en l’oblit perquè encara hi ha camí pel seu reconeixement per part de la societat. En una primera edició del cicle l’any 2023 estan previstes cinc actuacions amb motiu de dates de l’any commemoratives d’un dret.

Celebrarem:
· Dia del Poble Gitano.
· Dia del Refugiat.
· Dia mundial de la Diversitat Cultural.
· Dia internacional contra la violència i l’assetjament escolar.
· Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones.

Aquest projecte té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.

PRÒXIMES ACTIVITATS DEL CICLE DRETS:

No hi ha cap esdeveniment programat

ACTIVITATS REALITZADES:

2A FESTA INTERNACIONAL DE LES TRES CULTURES – Edició 2024

JORNADA COMMEMORATIVA “DIA MUNDIAL DE LA DIVERSITAT CULTURAL PEL DIÀLEG I EL DESENVOLUPAMENT” i “DIA DE L’ASSOCIACIONISME CULTURAL” […]

 

REVIU LA JORNADA »

FESTA COMMEMORACIÓ DEL 75è ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS

Inspira Arrels va commemorar el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l’organització de la primera edició de la Festa dels Drets Humans en Català.[…]

 

REVIU LA FESTA »

LUDERE

Inspira Arrels va commemorà el dia internacional per l’eliminació de les violències contra les dones. L’actuació de Ludere va proposar un joc entre els boscos. Una segona lectura del conte de la Caputxeta Vermella.[…]

 

REVIU L’OBRA »

CONCERT LA MÚSICA DE LES TRES CULTURES

Concert commemoratiu del Dia Mundial de la Diversitat Cultural. Burruezo & Nur Camerata ens va transportar amb la seva música a un món entre Orient i Occident, entre la tradició i la transgressió, entre el pretèrit i el futur. […]

 

REVIU EL CONCERT »

Programes

Festa Cultural d'època

Tornem al passat des del Santuari de la Salut amb una programació de música, arts escèniques i activitats culturals, lúdiques i educatives.

Ral·li Solidari de Cotxes d'Epoca Inspira Sabadell-Salut

Recuperem el Rally Aplec de la Salut! L’esdeveniment més celebrat i prestigiós de l’aplec de la dècada dels 70.

Cicle Drets

Gitanos, refugiats, persones diverses,... els dediquem un cicle de programacions artístiques en diferents equipaments de la ciutat per reconèixer els drets que tenim.

Fem barri, fem comunitat, fem cultura

Festa de les tres cultures, tallers de danses del món i folk i altres activitats artístiques als Centre Cívics de Sabadell.

Educa Cultura

Les programacions artístiques als centres educatius estaran orientades a desenvolupar l’esperit crític per generar canvis, posant a reflexió temes com el bulling i la diversitat cultural, treballant valors i despertant la consciència social.

Calma

Volem portar “la calma” a les persones, en especial a nenes i nens amb dificultats en l’aprenentatge i en risc d’exclusió social.

Amb el suport de:

Membre adherit a:

Col·laboradors institucionals: