FEM BARRI, FEM COMUNITAT, FEM CULTURA

 

Aquest és el programa on INSPIRA ARRELS dirigeix la seva activitat als centres cívics de Sabadell.

L’objectiu és organitzar tallers creatius, espectacles i activitats de lleure en camps diversos com la dansa, el teatre, les belles arts o les labors. Les activitats del programa donen continuïtat i fomenten la participació de la ciutadania durant tot l’any.

FEM BARRI, FEM COMUNITAT, FEM CULTURA forma part del projecte SBD ON.

Fem comunitat a partir de la recuperació i la pràctica artística de les músiques, les danses del món i d’arrel, les belles arts i la gastronomia d’arreu.

El procés incorpora metodologies pedagògiques que ens permeten educar en valors, fomentar la creativitat, així com dinàmiques o pràctiques d’autoconeixement i empoderament personal. Està dirigit a les veïnes i veïns dels barris, així com de les poblacions properes que es vulguin sumar.

PRÒXIMES ACTIVITATS DEL CICLE “FEM BARRI, FEM COMUNITAT, FEM CULTURA”:

2A FESTA INTERNACIONAL DE LES TRES CULTURES – EDICIÓ 2024

2A FESTA INTERNACIONAL DE LES TRES CULTURES – EDICIÓ 2024

Pl. Argub - SABADELL | Per a tots els públics | Jornada commemorativa “DIA MUNDIAL DE LA DIVERSITAT CULTURAL PEL DIÀLEG I EL DESENVOLUPAMENT” i “DIA DE L’ASSOCIACIONISME CULTURAL”.

+ INFO »
25 maig 2024 Tot el dia

ACTIVITATS REALITZADES:

1a Festa solidària de les tres cultures – Edició 2023

JORNADA COMMEMORATIVA “DIA MUNDIAL DE LA DIVERSITAT CULTURAL PEL DIÀLEG I EL DESENVOLUPAMENT”. […]

 

REVIU LA JORNADA »

Programes

Festa Cultural d'època

Tornem al passat des del Santuari de la Salut amb una programació de música, arts escèniques i activitats culturals, lúdiques i educatives.

Cicle Drets

Gitanos, refugiats, persones diverses,... els dediquem un cicle de programacions artístiques en diferents equipaments de la ciutat per reconèixer els drets que tenim.

Fem barri, fem comunitat, fem cultura

Festa de les tres cultures, tallers de danses del món i folk i altres activitats artístiques als Centre Cívics de Sabadell.

Educa Cultura

Les programacions artístiques als centres educatius estaran orientades a desenvolupar l’esperit crític per generar canvis, posant a reflexió temes com el bulling i la diversitat cultural, treballant valors i despertant la consciència social.

Calma

Volem portar “la calma” a les persones, en especial a nenes i nens amb dificultats en l’aprenentatge i en risc d’exclusió social.

Amb el suport de:

Membre adherit a:

Col·laboradors institucionals: