LUDERE

Cia. InHabitants

Entrada gratuïta.
Per a grups: info@inspiraarrels.cat

25 DE NOVEMBRE / 20:00h.
L’Estruch – Sabadell

Recomanat + 9 anys

Us presentem l’obra LUDERE en el marc del nostre ‘CICLE DRETS’ i per commemorar el Dia Internacional per l’eliminació de les violències envers les dones.
Espectacle inclòs en el Programa del 25N de la ciutat.

SINOPSI

“Un bosc, la casa de l’àvia, un camí d’anada i un perill: no retornar mai més. Es fa de nit a poc a poc, tot és fosc, però uns ulls vigilen: els llops estan afamats. Ludere proposa un joc entre els boscos. Una segona lectura del conte de la Caputxeta Vermella. Una barreja de ficció i realitat. Un reclam per un futur segur, lliure de llops.”

FITXA ARTÍSTICA

Idea original: Sònia C. Ignes, Enric Blasi / Direcció: Marc Rosich / Dramatúrgia: Marc Rosich / Disseny d’il·luminació: Marc Espinosa / Disseny de l’espai sonor: Ramon Creus / Disseny escenogràfic i construcció: Quim Roca (Assessorament Joan Pena) / Disseny de vestuari i confecció: Olga Cuito /  Intèrprets Caputxeta: Sofia Colominas Llops: Quim Roca, Erik Varea i Miquel Rodríguez Mare, amiga, àvia i llenyataire: Marta Mora / Personal tècnic: Marc Espinosa / Producció: Companyia InHabitants (Miquel Rodríguez) / Manager i Distribució: Companyia InHabitants (Quim Roca i Erik Varea) / Assessorament del projecte: Enric Blasi (Companyia de Comediants La Baldufa), Ramon Molins (Zum Zum Teatre) / Cristina Garcia i Jordi Pedrós (Campi Qui Pugui Produccions) i Joan Pena (Plancton Escena).

Amb el suport de: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Servei Català d’Ocupació (SOC); Departament de Feminisme i LGTBI+, Departament de Cultura i L’Estruch de l’Ajuntament de Sabadell.