Inspira Arrels ofereix el nou taller estràbic a l’aula amb XIULA dins del programa ciutat i escola.

QUÈ ÉS EL CONSELL?

El Consell d’Entitats Ciutat i Escola de Sabadell és l’òrgan de coordinació de les activitats educatives que s’han teixit amb la complicitat de diverses entitats, empreses i departaments de l’Ajuntament al llarg dels anys, configurant el Programa Ciutat i Escola.

La principal voluntat del Consell és la de coordinar les activitats educatives que s’ofereixen als centres i posar al seu abast els múltiples recursos que la ciutat pot oferir per ampliar les oportunitats d’aprenentatge dels alumnes.

El Consell d’Entitats Ciutat i Escola es va constituir l’abril del 2005, tot i que les beceroles del Programa es remunten abans dels primers ajuntaments democràtics. A la dècada dels anys 80 es van consolidar i diversificar les entitats, amb activitats tan emblemàtiques com ara la Mostra de Teatre i el Concurs Literari Joan Oliver. És a partir del curs 1998-1999 que el programa passa a anomenar-se Ciutat i Escola.

Les actuacions d’aquest Consell són coherents amb els principis de la Carta de Ciutats Educadores, signada l’any 1990 i van encaminades a assolir les línies estratègiques que es van formular l’any 1998 amb el Projecte Educatiu de Sabadell, el qual ja proposava la creació d’aquest òrgan.

Des de la seva creació, el nombre d’entitats d’aquest Consell, ha anat augmentant progressivament amb la incorporació d’institucions, entitats i empreses de la ciutat, així com el nombre d’activitats educatives que s’ofereix des del Programa.

 

banner superior ciutat i escola